Esküvői és alkalmi frizurák, kontyok

A szép menyasszony titka

Minden nő álma, hogy amikor eljön a „Nagy Nap” és kimondja a boldogító igent, Ő legyen a legszebb. Mi mindent elkövetünk azért, hogy ez így is legyen.
A szalonban lehetőségetek van arra, hogy egy vagy akár több próbafrizurát készítsek nektek igényeitek szerint. Ebben segítségetekre van az üzletben megtekinthető referencia albumom.
Nagyon fontos szempont a konty vagy frizura kiválasztásánál, hogy milyen az arcformád, mekkora a hajad hossza, de ami még ennél is fontosabb, hogy milyen lesz álmaid ruhájának fazonja, stílusa. A tökéletes összhang miatt fontosak a részletek, mert a haj, a smink, a ruha, a virágcsokor egymást kiegészítve szépíti meg a menyasszonyt.
A konty soha nem megy ki a divatból, mert eleganciát, stílust, ünnepélyességet sugall. A régebbi korok aprólékosan kidolgozott viseletei mellett, tért hódítanak a fiatalos, laza feltűzések is. Sokan élnek napjainkban, olyan társadalmi életet, ahol bálokon, díjátadásokon, partikon, konferenciákon kell részt venniük, egy fodrász számára a legszebb feladat megalkotni erre a napra a „Kontyot”.
A rövid hajú hölgyek se csüggedjenek, mert mindenre van megoldásom. Imádom a konty és az alkalmi frizurák, feltűzések készítését. Lehetőség van póthajak, copfok, alkalmi vagy tartós felhelyezésére is. Nem kell idegenkedni ettől a megoldástól sem, igazán szép, különleges, egyedi dolgok készíthetők a segítségükkel.
A kiegészítőknek is nagyon fontos szerepe van!

Nálam a csillogó hajdíszekhez illő ékszereket is megtalálod nagy választékban. Ha a természetességet szereted, szívesen ajánlom figyelmedbe az élővirágból készült hajdíszeket és ékszereket. Hihetetlenül feldobják az egyszerű hajat és a ruhát is.
A FONÁS stílus, egyediség, hangulat. Napjainkban a fonás reneszánszát éli. A legdivatosabb kontyokon díszítőelemként, a mindennapi életben egyszerű, de mutatós frizuraként használhatjuk.
Az ALFAPARF cég SEMI DI LINO hajkozmetikai termékcsaládját választottam az alkalmi frizurák elkészítéséhez, amely azzal a céllal jött létre, hogy a HAJ AZONNAL RAGYOGÓ LEGYEN. Egy teljes hajápoló sorozat, amely táplálja hajadat, azonnal látható szépséget és ragyogást ad neki.