Nu Skin

A Galvanic Spa II
Ez a szabadalmazott készülék állítható erősségű, alacsony feszültségű galvánáram (elektromos áram) segítségével könnyíti meg a jótékony összetevők bevitelét a bőrbe, ezáltal tisztítja, hidratálja azt, valamint élénkíti a keringést és sugárzóvá teszi bőrét.
A négy különböző cserélhető kezelőfej – arc-, fejbőr-, test- és a célzott kezelőfej gyengéden masszírozva egységben dolgozik a különleges összetételű termékekkel. Megkönnyíti a kulcsfontosságú bőrápoló összetevők bejuttatását a bőrbe, az optimális eredmény elérése érdekében.
Kutatások igazolták, hogy a Nu Skin Galvanic™ Spa II Kezelés legalább 70%-kal megnöveli az aktív hatóanyagok felszívódását még a galvánáramos kezelés után 24 órával is.

A Nutriol® termékekkel haja dúsabb hatású és tapintású lesz.
Mindegy, hogy váratlanul történik vagy genetikailag kódolt, amikor észrevesszük, hogy megváltozik hajunk állaga, az a vég kezdetének tűnhet. Ahelyett, hogy aggódva figyelné, nem volna jobb tenni valamit haja jövőjének megóvásáért?

A Nutriol®, szabadalmaztatott technológiájával fokozza a haj és a fejbőr vitalitását, így egész életen át hozzájárul az egészséges külsejű hajhoz.

A Nutriol Sampon Tricalgoxyl®-t tartalmaz, ami egy, európai laboratóriumban klinikailag bizonyított hatékonyságú tengeri alga kivonat. A Nutriol hidratálja a hajat és ásványi anyagokkal tölti fel a fejbőrt, ezáltal dús hatásúvá és tapintásúvá varazsolja haját. A Nutriol revitalizálja a fejbőrt és maximális vitalitást biztosít a hajnak.