Hajhosszabbítás – hajdúsítás

A HairContrast magyarországi képviseletének hajhosszabbító mesterétől Sziklainé Bán Hajnalkától:

A professzionális hajépítés ÚJ GENERÁCIÓJA

Tape ON and OFF CLASS

100% EMBERI HAJ

Új, hosszan tartó hidegillesztéses technika

Teljes hajhosszabbítás 25 perc alatt!

Speciális effektek – 2 perc
Nagyobb volumen – 5 perc
Hosszú haj -10 perc

GYORS, EGYSZERŰ, KIMÉLETES

- 70%-kal gyorsabb, mint más minőségi technikák.

- Nem igényel speciális eszközt.

- Kézzel készített 100% I. osztályú REMY haj.

- Növényi eredetű illesztő anyag.

- Nem károsítja a saját hajat.

- Láthatatlan illesztés.

- Egyszerűen eltávolítható.

- A póthaj 12 hónapon át újra és újra felhasználható.

- Kapható: 45 színben (Natúr – Crazy – Mix – Iker).

- 20-45-60cm hosszúságban.
- Természetes egyenes és hullámos textúrában.

- A kiváló minőséget a Dán Technológiai Intézet ellenőrzi.

Kérd személyedre szabott árajánlatunkat, akciónkat!

Próbáld ki a HairContrast technológiát Dunántúlon nálunk egyedülállóként.
 

 
 
További technikáink:
 
- Keratinos hőillesztés: tincses hajhosszabbítás, melynél először a saját hajat apró tincsekre szedjük, majd tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat, és végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket. Hajhosszabbítás és hajdúsítás céljából a legmodernebb, legkímélőbb, tökéletes, észrevétlen hajhosszabbítás

- Szilikonos mikrogyűrűzés: szintén tincses hajhosszabbítás, mely 3mm pici gyűrűn alapszik ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat ezáltal kímélje. Ezt a gyűrűt áthúzzuk a hajon valamint a vendéghajon és rászorítjuk. Kíméletes /fémérzékenyeknek/, gyors, észrevétlen hajhosszabbítási eljárás.

- Hajfelvarrás: a saját haj közé fonatot készítünk /parkettafonással 2-3 sorban/, majd láthatatlan öltésekkel előre felfűzött /tresszelt/ vendéghajat varrunk. Kíméletes, de nem a legesztétikusabb technika közé tartozik, mivel a tressz nem símul annyira a fejhez ezért kicsit kitüremkedik.

- Mikrogyűrűs hajfelvarrás: nem a saját hajból készült fonatra, hanem a hajtőre sorban felhúzott szilikonos mikrogyűrűkre kerül a varrás. Jobban a fejhez símul a tressz mint a hagyományos hajfelvarrásnál, ezért természetesebb és esztétikusabb hatást érünk el.

- Csatos hajhosszabbítás: Azon hölgyeknek ajánlott, akik nem kívánják mindig viselni hosszú hajkoronájukat.Ezt a hajhosszabbítási- hajdúsítási eljárást alkalmi viseletre ajánlom, mert nem rögzítjük tartósan a hajsorokat (2-3 hónap), hanem egy speciális tressz-csattal látjuk el, amelyet akár naponta otthonodban is le-fel vehetsz.
A csatok észrevétlenül nagyon stabilan tartják a hajsorokat. Ápolása teljesen megegyezik a saját hajunk ápolásával, hiszen mind szerkezetében, mind minőségében azonos felépítésű hajból készül. Általában rendelésre pontos méretek alapján készítjük, mert figyelembe kell venni a fej méreteit, hogy pontosan illeszkedjen és ezáltal számodra kényelmes viseletet biztosítson

Vendéghajak leszedése:
- Keratinos hőillesztésnél az eltávolítás egy speciális leoldószérummal /Solgel/ történik, teljesen kíméletesen.
- Mikrogyűrűzés esetében egy speciális fogóval kioldjuk a gyűrűket és a haj máris eltávolítható a gyűrűkkel együtt.

A póthaj származásának az eredete
Itt sokféle ellentmondásos információval találkozhatunk, de soha ne felejtsük el, hogy ha nem hivatalos, bejegyzett kereskedőtől vásárolunk, nincs semmilyen garancia arra, hogy az adott haj valóban onnan származik.

A póthaj minősége

Minőségüket sosem az határozza meg miként tüntetik fel az eredetét. Egy póthaj akkor mondható kíváló minőségűnek, ha a cuticulája (pikkelyrétege), helyes írányban lefelé irányul, ezáltal a haj könnyebben kezelhető. Lehetnek vékony szálú, töredezett, rossz minőségű, nem helyes szálirányos európai hajak, és vannak kíváló minőségű, helyes szálírányú indiai hajak, melyek világszerte elismertek.

Szakember felkeresése hajhosszabbítás, hajdúsítás előtt.
Konzultáció céljából ajánlott, ekkor az ön hajának típusától, minőségétől és hosszától függően ajánlják a megfeleő póthajat és hajhosszabbító eljárást.

Garancia: Szalonunkban kizárólag kíváló minőségű natúr, copfos kiszerelésű európai és indiai póthajak vannak, melyek előkészítését (tresszelés, tincsezés), valamint a póthajak szőkítését, a kívánt színre festését Mi végezzük, melyre Garanciát vállalunk!
A nem megfelelő otthoni ápolás, szőkítés, festés, dauer a póthaj károsodását, roncsolodását okozza. Az ilyen beavatkozásokért felelősséget nem vállalunk!