10 tévhit a hajhosszabbításról
 • 1. Hajhosszabbítás után jobban hullik a haj.
  Ha a póthaj szerkezete és minősége megfelelő, valamint ha megfelelő technikával, szakértelemmel teszik fel és nem alkalmaznak gyantát, ragasztót, vaxot… akkor ilyen nem fordulhat elő.
 • 2. Európai embernek európai póthaj való.
  Csak abban az esetben, ha az adott európai haj mind minőségében, mind szerkezetében kíváló, minőségi szálírányos haj, mely sajnos csak csekély számban van a piacon. Sokszor egy indiai haj kezelhetőbb, és tartósabb mint a kimondottan vékonyszálú, töredezett rossz minőségű európai.
 • 3. A hajhosszabbítás árt a hajnak.
  Nem feltétlenül. Ezért szükséges a megfelelő szakember megkeresése, a megfelelő hajhosszabbítási technika és póthaj kiválasztása az egyén hajához.
 • 4. Maradandó károsodást okoz az indiai póthajjal történő hajhosszabbítás.
  Nem a származási hely, hanem a szerkezet és minőség a döntő tényező. A minőségi, szálirányos indiai haj soha nem fog maradandó károsodást okozni a hajban, nem véletlen világszerte a hajhosszabbítás szakértőjének nevezik.
 • 5. A hajfelvarrás ajánlott és egészséges hajhosszabbítási módszer.
  A hajfelvarrás már elavult és nem a legesztétikusabb. Hajhosszabbítás-dúsításra vannak modernebb módszerek, melyek egyáltalán nem károsítják a hajat és természetesebb hatásúak.
 • 6. Saját magam is kivehetem a tincseket.
  Nem! Keratinos hőillesztés esetében egy bőrbarát oldószerrel, mikrogyűrűzés esetében pedig egy speciális fogó segítségével lehet leszedni a póthajat, ezért a saját és a póthaj védelme érdekében, csak szakember végezheti el!
 • 7. Általánosan rossz minőségűek az ázsia póthajak.
  Az ázsiai hajak vastag szálúak, ezért akinek vékony szálú haja van semmiképp ne akarjon ázsiai póthajat. A hajat bevonják szilikonréteggel ami a napi hajápolástól lekopik, ekkor kezelhetetlenné válik és csomósodni fog. Léteznek jó minőségű ázsiai hajak a piacon, de aki emelett dönt a hajápolást érdemes szakemberre bízni.
 • 8. Hajhosszabbítás-dúsításhoz nem feltétlen kell szakember.
  Ma már mindenki megkisérli a hajhosszabbítást. Látszólag egyszerű műveletnek tűnik, de helyrehozhatatlan problémákat okozhat ha helytelen technikával teszik fel a póthajat. Ilyenkor a saját haj hullását, rosszabb esetben kopaszodást okozhat a hajhosszabbítás. Egy szakember azonban fel tudja mérni, hogy a fejbőr elbírja-e a póthaj súlyát. Az egészségi károkon túl, esztétikailag sem mindegy ki végzi és milyen módszerrel a munkát. Ezek alól kivétel a csatos és a ragasztócsíkos hajhosszabbítás.
 • 9. Szauna, szolárium károsíthatja a haj illesztését.
  Nem. Egyik sem károsítja, vagy csökkenti a póthaj tartósságát.
 • 10. Az indiai póthaj gyengébb minőségű, mint az európai póthaj.
  A copfban levágott natúr európai és indiai haj mind minőségében, mind szerkezetében a jó és a alkalmas  hajhosszabbítás-dúsításra. Szalonunk kizárólag elsőosztályú szálirányos 100% emberi REMY hajjal dolgozik.
 •