Wellness hajvágás

meleg olló

Rohanó életünkben, amelyet eláraszt a stressz, a temérdek munka és kihívás, mindenki vágyik egy kis kényeztetésre, luxusra.

Mi most a haj számára kínálunk egy kis pluszt!

Hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti hatásoktól, akkor a haj elveszti erejét, rugalmasságát és fényét.

A Jaguar TC melegollóval vágott haj fényes, erős és energiával teli.

A komputer vezérelt hőszabályozás biztosítja, hogy az olló élei folyamatosan a beállított hőfokon maradjanak, így garantálja az egyedülálló wellnes hajvágást. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális végeredményt lehet elérni, akár vastag, normál vagy vékony szálú, rövid vagy hosszú hajról is legyen szó.

Férfiaknak is ajánljuk a Jaguar TC melegvágó ollót, hiszen ők is vágynak egészséges, fényes hajkoronára.

Már az első wellnes vágás után elégedett leszel, mert a haj egész szerkezete egészségesebb lesz.

Az olló élei melegek ugyan, de használatuk egyáltalán nem veszélyes. A hőfokot természetesen minden kezelésnél te választod meg, amelyet a kijelzőn folyamatosan kontrolálni is tudsz.

Lezáratlan hajwellness hajvágás

A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszíti fényét, erejét és szépségét.

 

Lezárt haj wellness hajvágás

A wellness vágás lezárja a hajvégeket és a lezárt haj nem töredezik tovább. A rendszeres wellness vágással kezelt haj pedig teljesen egészséges és ép lesz.