AA Prestige Institute Professzionális anti-allergén bőrápoló

Napjainkra az emberek közel 50%-a szenved az allergia különböző típusaitól. A 80-as 90-es években ez a jelenség növekedésnek indult, a tudományos kutatások pedig bizonyítják, hogy az elkövetkező időszakban az allergiától szenvedők számának további drasztikus emelkedése várható.

Felhasználva az orvostudomány és kozmetológia legújabb vívmányait és ismereteit, az OCEANIC gyár már több mint 20 éve saját fejlesztésű AA (anti-allergén) márkájú lakossági és professzionális kozmetikai készítményeket állít elő. Az AA mottója – megelőzés és biztonság.

A cég missziója – segítséget nyújtani az érzékeny és allergiára hajlamos bőrű emberek számára hatékony és korszerű kozmetikumokkal, lehetőséget nyújtva számukra az allergiás tünetektől mentes életvitelre. A piackutatás és tapasztalataink mutatják, hogy az AA kozmetikumokat nem csak az érzékeny, allergiára hajlamos bőrrel rendelkező emberek használják, hanem egyre gyakrabban és növekvő mértékben bőrproblémákkal nem rendelkezők is. Ennek egyik oka – a bőrallergia elkerülése, a másik ok – az AA márkához való bizalom jele.

A készítmények magas százalékában gyógynövényeket, bőr rokon összetevőket, vitaminokat és a legújabb innovatív hatóanyag komplexeket tartalmazzák, melyekkel garantált a kezelések sikere!
Minden termékük szigorú és átfogó dermatológiai ellenőrzésen megy át a Gdanski Gyógyszerészeti Akadémián, érzékeny bőrű vagy allergiában szenvedő személyek bevonásával.
Palettájukon megtalálhatók a speciális ápolást biztosító kezelő készítmények gazdag választéka.
Az Oceanic gyár tudományos – kutató laboratóriuma, Közép és Nyugat Európa legkorszerűbb létesítményei közé tartozik.

Az AAz Prestige Institute professzionális termékcsalád kifejlesztése a bőrápolás szigorú programján alapszik:

Két nagyon fontos jellemzőt tartalmaz
- a készítménye aktív összetevőinek köszönhetően nagyfokú hatékonyság
- az alkalmazás biztonsága még olyan személyeknél is, akiknek érzékeny, vagy allergiára hajlamos a bőre

A széles körű és kimagasló minőségű termékskála lehetővé teszi a különböző bőrproblémákkal érkező vendégek hatékony és látványos kezelését.