Fülbelövés

Fülbelövés az EU előírásoknak megfelelően, babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek…

Az amerikai Studex cég fülékszerei 100 % steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók orvosi fém (ezüstszínű) felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus.

Első lépésként fertőtlenítem a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. Ennek a módszernek az előnye, hogy nem a fülbelövő készülék érintkezik a paciens fülével, hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula, amit a lyukasztás után cserélünk, majd az üres kapszulát eldobjuk. A füllyukasztáskor a füllyuk a steril fülbevalóval érintkezik. A gyógyulási időszakban csak annyi a teendő hogy a keletkezett füllyukat tisztán kell tartani. A természetes sebgyógyulást semmivel sem szükséges befolyásolni. (pl: alkohol, fertőtlenítőszer, krémek…. stb. )
Az általam használt fülbelövő rendszer teljesen higiénikus, mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

A fül ápolásához a fül-lyukasztás után természetesen jól követhető útmutatót adok.