Kezelések

A kezelések általános célja a bőr megtisztítása, ápolása. Minden kezelést a bőrtípus felmérésével kezdjük, ezután választjuk ki a megfelelő bőrápolást.

HARMAT-TISZTA BŐR
Normalizáló, tisztító kezelés:
(Kombinált, zsíros, problémás bőr kezelésére)

A HARMAT- TISZTA BŐR segítségével a bőr megtisztul, javul a kondíciója és a színe.
Antibakteriális hatású, megszünteti a gyulladásos folyamatokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését, összehúzza a tág pórusokat. Csökkenti a mitesszerek és gyulladások számát, megszünteti a bőrtisztítás által okozott kipirosodásokat.

(5-6 kezelés ajánlott kúraszerűen 1-2 hetente a tökéletes tiszta bőr érdekében)

HYDRA RICH
Hidratáló, tápláló kezelés
(száraz vízhiányos, mély hidratálás és táplálást igénylő bőr kezelésére

Nobel –díjas eljáráson alapuló kezelés. A készítménybe lévő árvácska kivonat speciális komplexuma serkenti az aquaporin és hyaluronsav szintézisét, ezáltal a bőr megőrzi víztartalékait és különböző szintjein, belülről hosszantartó hidratáltságot eredményez. A kezelés garantálja a ránctalanító és rugalmasságot növelő hatást, késlelteti a bőr idő előtti öregedését.

(6-8 kezelés ajánlott kúraszerűen hetente 1- 2 alkalommal a hosszantartó és a tökéletes látvány érdekében)

PRO-SMOOTH 30+
Azonnali hatású kezelés mimikai ráncok ellen
(minden bőrtípusra, mimikai, felszíni ráncok, fakó fáradt bőrre 30 éves korosztály számára)

Ezt a hatékony eljárást azon nők részére fejlesztették ki, akik azonnali hosszantartó hatást várnak el a ráncok kezelésektől. A kezelés alapját egyedülálló, újgenerációs ránctalanító, a ráncok kialakulása ellen ható természetes aminosavak komplexuma adja.

- Acetyl hexapeptide 5% + pentapeptide booster 5% – speciális természetes fehérje komplexum, amely reverzibilisen csökkenti a mimikai ráncok kialakulásáért felelős izomösszehúzodását az Acetycoline mennyiségének semlegesítése révén . A kötőszövet kisimul, pihen és bizonyos időre képtelen barázdálttá válni, a már kialakult ráncok belülről feltöltődnek.

- Biomimetic tetrapeptide DEJ 2,5% – stimulálja a bőrtartó szövetmolekuláinak képződését, ezáltal nő a bőr rugalmassága, feszessége, simasága.

(5-8 kezelés ajánlott kúraszerűen heti 1-2 alkalommal a hosszantartó és a tökéletes látvány érdekében)

ARCSZOBRÁSZ 40+
Rugalmasságot növelő, lifting hatású kezelés
(minden bőrtípusra, mély ráncok, „szarkalábak”, csökkent bőrrugalmasság, szem alatti sötét karikák és duzzanatok, hervadó, fáradt fakó bőr)

AZ „ARCSZOBRÁSZ”, arckontúrt javító kezelés lassítja a bőr öregedési folyamatait, stimulálja a természetes működésének helyreállítását. A rizs és a kukorica fehérjéinek köszönhetően erősíti a kollagén és elasztin rostokat, hidratálja kisimítja és regenerálja a kezelt felületet, látványosan javítja a bőr színét és tónusát, csökkenti a túlzott pigmentációt.

(5-8 kezelés ajánlott kúraszerűen heti 1-2 alkalommal a hosszantartó és a tökéletes látvány érdekében)

„EXKLUZÍV” KAVIÁROS KEZELÉS
(száraz, zsír és vízhiányos, ráncosodó laza bőrre 35éves kórtól)

Ez az exkluzív bőrápolás a tökéletes megjelenés titka. A kaviár egy olyan ritka értékes hatóanyag mely biztosítja a bőr fiatalságát, megelőzhetjük, hogy a túl sok stressz, a kevés alvás, a dohányzás nyomot hagyjon bőrünkön. A Caviar termékcsalád segítségével védőhálóba burkolhatjuk bőrét. A bőrtípus pontos meghatározását követően először alaposan megtisztítjuk, finom kagylóőrleménnyel leradírozzuk, majd kaviárt, friss tengeri forrásvizet és planktonokat tartalmazó élénkítő és vitalizáló krémekkel tápláljuk a bőrét. Bőre pontosan azt kapja, amire szüksége van: rugalmasságot, selymességet, ragyogó frissességet.

HYALURONIC KEZELÉS
(vízhiányos, napkárosodott problémás, ráncosodó bőrre)

Új intenzív hidratáló és ránctalanító hatású kezelés. Oligopeptidekkel, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradisom és indiai lótuszvirág kivonatokkal, organikus szilíciummal, ceramidokkal. Sejtszintű regenerálódást, hosszantartó hidratálást, feszesítést biztosít. Véd a környezet káros hatásaival szemben, csökkenti a szarkalábakat és a mélyebb mimikai ráncokat, a természetes kollagén és elasztin szintézist stimulálja. Problémás (pattanásos) bőr hidratálására és gépi kezelésekhez utókezeléseként (mikrodermabrázió, lézeres kezelések, mezotherápia) ajánlott.