Gépi kezelések

GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ
Mindenfajta heg esetében alkalmazható: hipertóniás,- operációs, – égési és baleseti hegeknél is. Hatásosan bevethető terhességi csíkok, ráncok, pigmentációs és öregségi foltok, nagy tágult pórusú, problémás bőrök kezelésére, vagy csak a bőrregeneráció aktivizálására is.
A kezelés célterületei rendszerint az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek, de természetesen más testtájak is kezelhetők.

Magas szintű kezelési módszer, mely gyengéden, hatékonyan és biztonságosan távolítja el az elhalt hámsejteket, bőrszöveteket arcon és testen egyaránt, a kívánt dörzsölési fokozat beállításával.
A készüléket gyémánttal bevont érdes kezelőfejei alkalmassá teszik a legérzékenyebb területek (szemkörnyék) kezelésére is. Tehát nem áramló kristályszemcsékkel, működik!
Ennek előnye, hogy nincs por-veszély, a szem körül, a szemhéjakon is kezelhetünk vele, továbbá azonnali eredményt biztosít!

A készülék szabályozott módon elszívja és kiszűri az eltávolított bőr részecskéket.

A kezelés hatása növelhető kozmetikumok alkalmazásával. A dermabrázió után a bőr háromszor “FOGÉKONYABB” a kozmetikumokra!

MIKOR ALKALMAZHATÓ EREDMÉNYESEN A MIKRODERMABRÁZIÓ ?

Kizárólag tavasszal és ősszel végezhető, tekintettel arra, hogy a bőr a felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszíti a védekezőképességét és az erős napsütés hatására esetleg pigmentálódhat.

Kozmetikánkban a mikrodermabráziós eljárás választható önmagában, illetve bármely kezelésünkbe beilleszthető!

Kezelés után fényvédő használandó!

ULTRAHANG
Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

HIDEG MELEG VASALÓ
A meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr véráramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe. A szérumok, krémek és hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőrbe, mint hőhatások nélkül. Felgyorsul az anyagcsere, az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kezelés következő szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok meggátolva a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből, ezáltal biztosítva azok tartós és maradéktalan hatását.

VIO
A kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a zsíros bőr állapotát.