Smink

“Nagy Napon” fontos, hogy mindenki szép legyen és persze időben elkészüljön!
Ehhez nyújtunk hathatós segítséget Neked és kedves családodnak!

Fodrász kolléganőmmel együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi sminket és menyasszonyi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt, így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, vagy a kért helyszínen!

Válaszd a legjobb és a legkényelmesebb megoldást!
Hiszen így nem kell kora reggel felkelned és rohannod a fodrászhoz kontyot csináltatni, utána meg a kozmetikushoz esküvői sminket készíttetni, hiszen mindent szépen kényelmesen elkészítünk otthonodban, sőt az örömanyát és a koszorúslányt is megszépítjük…

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen, elkészítem a műszempillád is (soros vagy tincses), valamint megformázom a szemöldököd is, ha szeretnéd…

A menyasszonyi sminknek minden esetben harmóniában kell állnia a manyasszony egyéniségével,
a ruhájával, valamint a kiegészítőkkel.Ezeket figyelembe véve, illetve az előzetes próba smink(sminkek) után készül el a menyasszonyi smink. A sminknél figyelembe kell venni, hogy tartós legyen és közepesen erős, hogy a fotókon is érvényesüljön. A tartósságról,a jó minőségű professzionális anyagok, illetve a smink fixáló felvitele gondoskodik.
Több próbasmink is készülhet, hogyha a színválasztásban bizonytalanok vagyunk. Nagyon fontos, hogy az esküvő napjára az arcbőrünk a lehető legjobb formában legyen. Ezért célszerű Két-három héttel a nagy nap előtt kitisztítani a bőrt. Az esküvő hetében márcsak a hidratálásra és az egyenletes, szép, üde arcbőrre kell törekedni.

Koszorúslányok, örömanyák, hozzátartozók sminkjét is ajánlom szakemberre bízni, az esküvő napján mindenki legyen az alkalomhoz illően felkészülve.

Vállaljuk: menyasszonyi smink, esküvői smink, alkalmi smink, báli smink műszempillával is, gyerek és férfismink,, nappali smink, natúr smink, szalagavatóra alkalmi elegáns smink készítését, tabló és portfólió fotózáshoz fotósmink és frizura elkészítését, alkalmi, báli, esküvői frizurák, kontyok elkészítését, henna festés személyre szabott kozmetikai kezeléseket, bőrápolási és sminkelési tanácsadást, menyasszonyi köröm, francia, épített és zselés kivitelben, manikűr, pedikűr elkészítését, kortól függetlenül, professzionális és bőrbarát anyagokkal és eszközökkel, minőségben és pontosan.