3D Szempilla

TARTÓS MINŐSÉGI SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS, A GYÖNYÖRŰ TEKINTETÉRT!


Ahogy a legtöbb közmondás tartja: a szem a lélek tükre. Ezért a legtöbb hölgy örömmel hangsúlyozza ki a szemeit, hogy kedves bókokat kapjon. A szemek számára a legnagyobb hangsúlyt a szempillák adhatják, ezért is olyan népszerű a szálankénti szempilla hosszabbítási eljárás. Ennek köszönhetően a szemek még csábossá és kifejezőbbé varázsolhatók.

Kiknek is ajánlható a szempilla hosszabbítás?

Aki szépségét tekintete kiemelésével szeretné tovább fokozni.
Aki szeretne hosszabb, dúsabb, ívesebb szempillákat.
Aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.
Aki nem szeretne szokásos életvitelén változtatni, és a hagyományos kényelmetlen műszempilla viseléséhez alkalmazkodni. Akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni, de a szép tekintetről nem akar lemondani. Aki nem szereti, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.
Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át!
HOSSZABB – SŰRŰBB – VASTAGABB

  • Természetes, mint a valódi szempilla
  • Víz-, könny- és izzadtságálló
  • Nem kell változtatni szokásos életvitelén
  • Nem roncsolja a saját szempillákat
  • Súlytalan, használata kényelmes
  • Különböző hosszúságban, vastagságban és színben választható

TARTÓS, BIZTONSÁGOS

A szempilla hosszabbítás tartóssága 1 – 2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.
1-2 hónap eltelte után körülbelül 10 szempilla esik ki belőle, azonban ami kiesik, az a saját szempillánk természetes hullása miatt következik be. Ilyenkor utántöltési folyamatról van szó, amikor pótoljuk a kiesett pillát, ami 30- 40 percet vesz igénybe .

ELHELYEZÉS FOLYAMATA
A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk el a szem alá. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz.
Kerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30 – 60 szálat rakunk fel . A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

3D SZEMPILLASPIRÁL
Speciálisan a 3D tartós szempilla hosszabbítással készült szempillák további kiemelésére lett kifejlesztve. Könnyedén, vízzel eltávolítható. A 3D műszempillához nem használható vízálló szempillaspirál, és olajos alapú szemlemosó! Mindennapos használatra a legérzékenyebb szeműek számára is ajánlott. Kimondottan a vendégek otthoni használatára szánt termék.

AJÁNDÉK!

Felhelyezésemként 1db speciális 3D műszempilla fésű/kefét adunk ajándékba minden kedves vendégünknek, elősegítve a pillák szakszerű otthoni ápolást.

SZEMPILLAFÉSŰ / KEFE
Kifejezetten a szálas vagy soros műszempilla sérülésmentes kifésülésére, igazítására lett kifejlesztve. Reggelre a műszempilla szálak kicsit összekuszálódhatnak, ilyenkor szakszerűen ki tudjuk fésülni a pillákat segítségükkel. Nem gyengítik a műszempillák tartását.